Zaterdag 13 april

Black Tie Monkey Squad

Echte entertainmentmachines!

BTMS members Rudy, Femke, Joshua, Martin en benjamin Tommy kunnen inmiddels bestempeld worden als echte entertainment machines die niets anders dan succesvolle projecten en bands achter hun naam hebben staan. Of het nu gaat om een samenwerking met Nederland’s bekendste artiesten of spelen in het hoogste segment van het coverband circuit in binnen- en buitenland. Deze muzikanten draaien mee in de absolute top! De members hebben recent nog deel uitgemaakt van de bekende formatie BEAT IT.

De bandleden zijn de samenwerking aangegaan met Musical Director/Producer Robin Wesley en de geboorte van BLACK TIE MONKEY SQUAD werd een feit. Als Musical Director is Robin Wesley verantwoordelijk voor de sound, muzikale creativiteit en liveshow, waardoor deze band beschikt over een eigen internationale BTMS-sound. De allernieuwste hits, Pop, R&B, Dance afgewisseld met o.a. Rock en 90’s komen niet eerder voorbij dan dat BTMS haar eigen sound er op los heeft gelaten.

DJ Bacchie

DJ Bacchie

Deze top-DJ uit Groenlo is al jaren een graag geziene gast op de Voorjaarsfeesten Rietmolen. Ook dit jaar zal hij weer de juiste nummers de zaal in slingeren om er een groot feest van te maken!

Entree is 10 euro en de tent is open vanaf 21:30u.