Zondag 25 maart

Crystal Dream & DJ Bacchie

Op de zondagmiddag komt een oude bekende naar de feesttent in Rietmolen, namelijk Crystal Dream! Met deze act staat de band al meer dan 2 decennia aan de top van het entertainmentcircuit en heeft in die tijd al meermalen de Voorjaarsfeesten en Zomerfeesten Rietmolen aangedaan. Crystal Dream is een graag geziene act op uiteenlopende events, festivals, feesttenten, het clubcircuit en de meest toonaangevende uitgaansgelegenheden van Nederland.

Crystal Dream voorziet covers van een eigen karakteristiek geluid waarmee zij iets extra’s weet toe te voegen aan de originele nummers. De band kenmerkt zich door haar sterke live-reputatie en weet als geen ander hoe je een boeiende en energieke show neer kunt zetten.

www.crystaldream.nl

Voor en na het optreden van Crystal Dream zal de Groenlose DJ Bacchie wederom zijn draaikunsten vertonen. Drive-in-show EightyEight zal, net zoals vrijdag en zaterdag, de feesttent voorzien van spetterend licht en geluid.

Entree is 10 euro, maar dan krijg je er wel twee consumptiemuntjes bij, en de tent is open om 16:00u. Het optreden van Crystal Dream start om 18:00u.